Projecten

Wereldwijd bekend

EVA LED kaarsverlichting is wereldwijd al in diverse projecten toegepast. Zo schitteren de LED kaarsen in Paushuize te Utrecht, een entertainmentpark in Florida en de Gravenzaal van het raadhuis in Haarlem. Een uitgebreide omschrijving van deze projecten vindt u hieronder terug. Tevens is de EVA LED Candle geplaatst bij de Bayerische Schlösserverwaltung in München en Würzburg, The Tower of London en meerdere locaties van Rijksvastgoedbedrijf Nederland.

Paushuize – Utrecht

In dit prachtige historische gebouw in Utrecht zijn begin 2016 meerdere kroonluchters uitgerust met EVA LED Candles. De antieke kroonluchters dienden zoveel mogelijk te worden hersteld naar de oorspronkelijke vorm. Daardoor ontstond de wens voor kaarsen die qua uiterlijk identiek zijn aan een wassen kaars, maar voorzien van de warme lichtkleur en lichtopbrengst van gloeilampen.


Lees meer

Entertainmentpark – Florida

De EVA LED Candle is onderdeel van een grote show in een entertainmentpark in Florida (USA). De organisatie van deze show was al geruime tijd op zoek naar een kwalitatieve LED kaars, welke qua uiterlijk en lichtkleur zo dicht mogelijk bij een authentieke kaars in de buurt komt. De EVA LED Candle bleek hiervoor uitermate geschikt.


Lees meer

Gravenzaal raadhuis – Haarlem

Na een kleine 650 jaar nam het stadshuis van Haarlem eind 2016 afscheid van haar laatste echte kaarsen. De directe aanleiding voor vernieuwing was het afscheidsdiner van burgemeester Bernt Schneiders in de statige Gravenzaal. De organisatie van dit afscheidsdiner opperde om tijdens het diner de kaarsen in de kroonluchters te ontsteken. Dat bleek echter makkelijker gezegd dan gedaan.


Lees meer

Beleef authentiek kaarslicht

met de voordelen van high-end technologie