Lichtadvies & offerte

Mogen wij u adviseren?

Kennis, kwaliteit en flexibiliteit vormen de kracht van EVA. We weten veel over LED technologie, aansturingstechniek en de benodigde componenten en zetten dit zeer effectief om naar de praktijk bij het in-house ontwikkelen en fabriceren van EVA LED verlichting. Onze adviseurs bieden u dan ook meer dan enkel een lichtadvies. 

 

Zij denken in mogelijkheden. Wat heeft uw project nodig, wat zijn uw wensen? Wij kennen onze markten goed en weten precies wat onze producten kunnen. Dit resulteert in een compleet verlichtingsplan, want vaak is veel meer mogelijk dan opdrachtgever, architect en adviseur weten.

Aanvraagformulier lichtadvies

Om u te kunnen voorzien van een lichtadvies vragen wij u onderstaande informatie zo compleet mogelijk aan te leveren. Indien beschikbaar ontvangen wij graag foto's of (bouw)tekeningen van de ruimte waarin u onze armaturen wilt plaatsen. Indien u armaturen wilt vervangen, ontvangen wij graag foto's van de bestaande situatie. Na ontvangst van uw adviesaanvraag nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op.


*Wij gebruiken uw gegevens voor doeleinden zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Beleef authentiek kaarslicht

met de voordelen van high-end technologie