Over EVA

Wij zijn EVA

EVA Optic is Nederlands ontwikkelaar en fabrikant van LED verlichting voor omgevingen waar hoge eisen aan licht worden gesteld. Als LED verlichting specialist weet EVA veel over LED technologie, aansturingstechniek en de benodigde componenten en zet zij haar kennis zeer effectief om naar de praktijk bij het in-house ontwikkelen en fabriceren van LED verlichtingsarmaturen.

 

EVA beschikt over de expertise, ervaring en resources om een hoge kwaliteit oplossing te ontwikkelen voor iedere historische omgeving. Want wanneer reguliere LED verlichting niet volstaat en de eisen aan lichtbeleving en kwaliteit extra hoog zijn, biedt EVA de oplossing.

U vindt EVA in de natuur

EVA Optic is gevestigd aan de rand van nationaal park de Weerribben-Wieden in Zwartsluis (Overijssel). Ons terrein met kantoor- en productiefaciliteiten bevindt zich midden in de prachtige Nederlandse natuur, met uitzicht op het Zwartewater. Alle EVA LED verlichting wordt bij ons in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Deze in-house combinatie biedt belangrijke voordelen zoals constante kwaliteitscontrole, snelle product doorontwikkeling, flexibiliteit en waarborging van kennis. Dit ziet u direct terug in de kwaliteit en prestaties van EVA LED verlichting.

 

Doorontwikkeling

EVA staat voor kwaliteit van haar producten, waarbij geen concessies worden gedaan op de kwaliteit van zowel onderdelen als het eindproduct. De producten worden in haar eigen productiefaciliteit in Zwartsluis doorontwikkeld tot men 100 procent tevreden is over zowel kwaliteit als prestatie. Daarbij worden de laatste marktontwikkelingen, maar ook de laatste ontwikkelingen in LED technologie en aansturingstechniek volgens de internationale standaarden in de producten toegepast.